Munchkin

creatief bij geboorte, trouw en zoveel meer

Welkom bij Munchkin

Op zoek naar de persoonlijke touch en professionele begeleiding bij de realisatie van een geboorte- of trouwkaartje, een aparte huisstijl of logo, opmaak van een brochure of andere bedrijfsgerelateerde zaken? Dan ben je bij Munchkin aan het juiste adres. Wil je iets anders en heb je nood aan dat tikkeltje “meer” dan zoek ik samen met jou naar de juiste creatieve invulling. 

Aarzel niet contact op te nemen. Iedere opdracht of vraag is welkom!

Yasmine

Een geboortekaartje uit de collectie of op maat?

Uit de collectie?

Maak je keuze uit één van de kaartjes. Met dit kaartje gaan we van start. Zowel de inhoud als de lay-out (kleur, formaat, lettertype,...) passen we aan naar wens. Op deze manier creeëren we op basis van een bestaand ontwerp jouw persoonlijk kaartje. Bezorg me je tekst. Enkele dagen nadien ontvang je een digitale proef. Verdere aanpassingen zijn absoluut mogelijk. Ik ga door tot je volledig tevreden bent!

Voor het ontwerp betaal je 185€ incl. BTW

Op maat?

Wil je liever iets volledig nieuw? Heb je zelf een idee of concept dan werk ik dit graag voor je uit! Hiervoor maken we best een afspraak. Stuur me een mailtje dan neem ik spoedig contact met je op.

Prijs op aanvraag.

Extra's?

Op zoek naar origineel doopsuiker in dezelfde stijl van je kaartje? Munchkin ontwerpt voor jou een persoonlijk snoepzakje, een confituurpotje, een sleutelhangertje, een magneetje, een button, …Neem tijdig contact op, liefst zes weken voor de bevalling. Voor verdere vragen, bedenkingen,…  of prijzen maak je best een afspraak of stuur alvast een mailtje voor meer info.

Voor het ontwerp van extra’s zoals kleine kaartjes (babyborrels, cadeautips, doopsuiker … ) of stickertjes betaal je 50€ incl. BTW.

 

 

Size isn't all that matters!